29-03-2019 spreekuur Mantelzorgmakelaar

Gepubliceerd op 22 maart 2019 om 10:18

Aanstaande vrijdag tussen 9.00 - 11.00 uur kunt u weer gratis binnen lopen in Activiteitencentrum Slotjes voor al uw vragen rondom de zorg voor een naaste.

Heeft u als mantelzorger even tijd voor u zelf nodig? Wat zijn de financiële consequenties van opname in een verpleeghuis? Wordt u constant van het kastje naar de muur gestuurd? Loopt de huidige zorg niet volgens afspraak? Bent u heel de dag formulieren aan het invullen? Dit zijn allemaal vragen waar de mantelzorger tegen aan kan lopen.

Mantelzorgmakelaar Michiel Teunis is er om informatie te geven aan de mantelzorger over de verschillende mogelijkheden in de zorg volgens wet en regelgeving. Hierna regelt de mantelzorgmakelaar de gewenste zorg in. Eigen regie is belangrijk, maar het is fijn als iemand met kennis u helpt in het doolhof van zorg!

Bent u mantelzorger? De meeste mensen vinden het normaal dat zij een ander helpen. Doet u dit echter regelmatig dan bent u mantelzorger. Ook als uw kind meer hulp nodig heeft bent u als ouder mantelzorger.

Een bezoek aan de mantelzorgmakelaar levert u altijd iets op. Tot vrijdag 29 maart, de koffie staat natuurlijk klaar!

U kunt bij vragen altijd contact met mij opnemen, kijk op www.michielteunis.nl of bel; 06-44748493.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.